Hızlı Erişim

Gümrük mevzuatı için tıklayın

Gümrük Müşavirleri Derneği için tıklayın

Dış Ticaret Müst. için tıklayın

 

Sitemizin bu bölümünde faydalı olacağını düşündüğümüz bazı bağlantılara yer verdik.

 

FAYDALI LINKLER

www.dtb.com.tr
Dış Ticaret Bilgi Merkezi

www.mevzuat.net
Mevzuat-İthalat, İhracat, Gümrük, Yatırım, Teşvikler, KDV

www.rega.com.tr
Resmi Gazete

www.abgs.gov.tr
AB Genel Sekreterliği

www.tcmb.gov.tr
T.C. Merkez Bankası

www.tarim.gov.tr
T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı

www.sanayi.gov.tr
T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı

www.saglik.gov.tr
T.C. Sağlık Bakanlığı

www.die.gov.tr
T.C. Başbakanlık Devlet İstatistik Enstitüsü

www.tse.org.tr
Türk Standartları Enstitüsü

www.foreign.trade.gov.tr
T.C. Başbakanlık Dış Tic. Müsteşarlığı

www.dtm.gov.tr
T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı

www.gumruk.gov.tr
T.C. Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı

www.ggmgumruk.gov.tr
Gümrükler Genel Müdürlüğü

www.gumrukkontrolor.org.tr
Gümrük Kontrolerleri Derneği

www.gmd.org.tr
Gümrük Müfettişleri Derneği

www.igmd.org
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği

www.gumvak.org.tr
Gümrük Vakfı

Firmamız misyonu, değerleri, vizyonu ve daha fazla bilgi için lütfen hakkımızda bölümünü ziyaret ediniz.

Özsağlam Gümrükleme hizmet verdiği şirketlerle daha da güçlü. Referanslarımızın tam listesini öğrenmek için lütfen butona tıklayınız.

cartier replica paypal cheap cartier replica watches replica cartier paypal replica cartier watches paypal cartier replica replica cartier watches


Özsağlam Gümrükleme olarak her türlü ithalat, ihracat ve diğer dış ticaret konularında pek çok hizmeti sizlere sunmaktayız. Bizden hizmet almaya başlamadan önce işlemlerinizi hızlandırmak için sizlere yararlı olacağını düşündüğümüz bu bölümde gerekli evrakların listesini sunmaktayız.

ACHTERGROND: Een belangrijk doel in de behandeling van chronische obstructieve longziekte (COPD) is ervoor te zorgen dat de last van de ziekte bij patiënten met COPD is beperkt en dat patiënten de best mogelijke kwaliteit van life.AIMS zal: Aan alle levitra bestellen mogelijke staand factoren die de ziekte-specifieke kwaliteit van leven en de gezondheidsstatus bij patiënten kunnen beïnvloeden met COPD.METHODS: Een systematische review van de literatuur en een meta-analyse werden levitra bestellen uitgevoerd om de factoren die een positief of negatief effect op de kwaliteit van leven kunnen hebben verkennen en / of gezondheidstoestand bij patiënten met COPD.RESULTS: Kwaliteit van leven en gezondheidstoestand worden bepaald door bepaalde factoren opgenomen geslacht, ernst van de ziekte indices, longfunctie parameters, body mass index, roken, symptomen, co-morbiditeit, depressie, angst, en exacerbaties. Factoren zoals dyspnoe, depressie, angst en inspanningstolerantie bleken kamagra oral jelly gecorreleerd met gezondheidsstatus dan de veel gebruikte spirometrische waarden. Geforceerde expiratoire volume in één seconde had een zwak om bescheiden Pearson gewogen correlatiecoëfficiënt, die varieerde van -0,110 tot -0,510 afhankelijk van de used.CONCLUSIONS vragenlijst: Het brede scala van factoren suggereert dat, met het oog op het beheer doelstellingen, gezondheid status te bereiken moet worden gemeten in aanvulling op de longfunctie bij patiënten met COPD.Comment inCOPD: functionele status, de gezondheidstoestand en de eerstelijns gezondheidszorg. Een tubercular laesie (15 mm in diameter) werd gevonden op de huid van het caudale deel van de cloaca in een 2-jarige man postduif. Mycobacterium viagra goedkoop avium serotype 2 werd geïsoleerd uit de tuberculeuse laesie op de huid en in de feces. De gladde en de koepel (SmD) variant (4,9 x 10 (6) CFU) en ruw en korrelig (RG) variant (3,7 x 10 (7) CFU) van de isolaten werden geïnjecteerd in kippen intraveneus. Alle 22 schapen isolaten waren hemolytische en CAMP-positief, terwijl er geen andere isolaat was hemolytische en slechts twee runderen isolaten kamagra kopen waren CAMP-positief. Negentien AFLP types werden gevonden binnen de [P.] trehalosi isolaten. Alle [P.] trehalosi isolaten gedeeld ten minste 70% gelijkenis in AFLP patronen.